Ο συνδυασμός «Σητεία Γενιά Δημιουργίας» ευχαριστεί

Για το αποτέλεσμα των εκλογών στην κοινότητα Σητείας

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός αναφέρει:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας που στήριξαν την προσπάθειά μας. Ο Συνδυασμός «Σητεία Γενιά Δημιουργίας» κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στην κοινότητα της Σητείας εκλέγοντας έναν (1) εκπρόσωπο (Πετρόπουλος Γιάννης) στο επταμελές τοπικό συμβούλιο.

Η απόφαση που πήραμε για να συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη. Πολλές ώρες συζητήσεων, ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών, μας οδήγησαν στη γενναία, κατά τη γνώμη μας, απόφαση να εκθέσουμε τους εαυτούς μας στην κοινωνία.

Καταθέσαμε τις προτάσεις και τα πιστεύω μας στην κοινωνία της Σητείας, ανοίξαμε διάλογο με φορείς, συλλογικότητες, εθελοντικές ομάδες και προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με όσο το δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Εκφράσαμε τους προβληματισμούς μας, αναλύσαμε το όραμά μας, δώσαμε το στίγμα μας σαν «Σητεία Γενιά Δημιουργίας».

Από την άλλη ακούσαμε τη φωνή των πολιτών της Σητείας και τον έντονο προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα. Το συμπέρασμά μας από την αλληλεπίδραση αυτή συνοψίζεται στην παρακάτω φράση, η οποία ειπώθηκε από πολλούς: «Να έρθει η σειρά των νέων...Μόνο αν αλλάξουμε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά..».

Ξεκινώντας την προσπάθειά μας γνωρίζαμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Όμως αν το πιστέψεις, το οραματιστείς και το προγραμματίσεις τίποτα δεν είναι και αδύνατο. Στόχος μας ήταν να περάσουμε το μήνυμα της ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, να παρακινήσουμε τους πολίτες της Σητείας να προβληματιστούν μαζί μας, να ενεργοποιηθούν και ιδιαίτερα οι νέοι. Από την ανταπόκριση του κόσμου το πρόσημο βλέπουμε ότι είναι θετικό. Οι πολίτες σε αυτή τη σύντομη προεκλογική διαδρομή, μας αγκάλιασαν και μας στήριξαν, δίνοντάς μας ακόμη περισσότερη δύναμη και ενέργεια να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας, χωρίς να έχετε κανένα συμφέρον, απλά αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μας την ελπίδα που χρειάζεται αυτός ο τόπος για να προοδεύσει. Αφήνουμε τις διαπιστώσεις και τις μικρότητες στην άκρη και περνάμε στην πράξη, υπερνικώντας τις διαφωνίες μας, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο, την προσφορά στην πόλη την οποία ζούμε και απολαμβάνουμε.

Η ομάδα «Σητεία Γενιά Δημιουργίας» δηλώνει παρούσα και όλα τα μέλη της θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που μας ένωσε εξ' αρχής και μας οδήγησε σε αυτή την κίνηση, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ.

Ευχόμαστε καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Ζερβάκη και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και συμβούλους κοινοτήτων. Ελπίζουμε πως όλοι θα δουλέψουμε ομαδικά και με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα επιτύχουμε να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα παρακάτω, να δημιουργήσουμε τη Σητεία που ονειρευόμαστε, την πόλη που οι ίδιοι και τα παιδιά μας θα απολαμβάνουμε".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ