Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι περιοδείες και επισκέψεις

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Την Τρίτη 2 Ιουλίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο κέντρο υγείας Χάρακα και στο παζάρι στο Πύργο, στις 09:00πμ, με επικεφαλής τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, στις 10:00πμ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Δήμο Ηρακλείου, στο ΚΕΠ και στην Βικελαία Βιβλιοθήκη στις 10:30πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 12:00μμ, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Μινωϊκές Γραμμές, στις 13:30, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Αλικαρνασσό, στις 18:30, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκεπάρνη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη της ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου, στο Καστέλλι, στο καφενείο «Αποστολάκης» με ομιλητή τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Γούβες, στις 19:00, με επικεφαλής την Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή του Κόμματος.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ στον Εσταυρωμένο, στις 9πμ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μαρία Αναστασάκη, υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης, στις 11πμ, με επικεφαλής την Γιάννα Ποθητού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στην ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, στις 12:00, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Κατσαμπά, στις 18:30, με επικεφαλής τον Γιώργο Σκεπάρνη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ, στην πλατεία της Φορτέτσας, στις 7:30μμ, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη της ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου, στο Θραψανό, στην πλατεία του χωριού στις 20:00, με ομιλητή τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ