Σε Βούτες, Άγιο Μύρωνα, Πυργού και Ασίτες, η Νικολέτα Σφακιανάκη

Η υποψήφια βουλευτής έλαβε πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή της να συμμετέχει στις εκλογές και δη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Τις Βούτες, τον Αγ. Μύρωνα, την Πυργού, τις Άνω και Κάτω Ασίτες- τόπο καταγωγής της μητέρας της - και τα Σταυράκια επισκέφτηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου, η υποψήφια βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη.

Κατά την επίσκεψή της στις παραπάνω περιοχές, η υποψήφια βουλευτής έλαβε πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή της να συμμετέχει στις εκλογές και δη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σε συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους, οι ίδιοι της μετέφεραν τους προβληματισμούς τους σε βασικά προβλήματα που ταλανίζουν την ύπαιθρο, σε τομείς που μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν με την κτηνοτροφία, την αγροτική παραγωγή, το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό και την ανεργία.

Από την πλευρά της, η υποψήφια βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και τα προβλήματά τους για τα οποία ήταν ενήμερη. Δέχτηκε τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και υπογράμμισε πως θα συνεχίσει τον αγώνα με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να ανθίσει και πάλι η ύπαιθρος της Κρήτης, καθώς το αξίζει.

Στον Άγιο Μύρωνα, η υποψήφια βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη, επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό «Μελισσάνθη». Συνομίλησε με τις δυναμικές γυναίκες που βρίσκονται στο τιμόνι του, οι οποίες με πολλή τέχνη και μεράκι δημιουργούν παραδοσιακά εδέσματα με σκοπό τη διατήρηση και διάδοση της παράδοσης στις επόμενες γενιές και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο σημαντικό τους έργο. Οι γυναίκες του Συνεταιρισμού, αφού χάρηκαν με την επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτας Σφακιανάκης στον τόπο τους,της εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχές τους για καλή επιτυχία στις εκλογές.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ