Σεμινάριο για το πρόγραμμα σελιδοποίησης Adobe InDesign

Έναρξη στις 05/11/2019

Ένα νέο και εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο για όσους έχουν ολοκληρώσει το σεμινάριο Photoshop ή έχουν εμπειρία από προγράμματα της Adobe και θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη δημιουργία εντύπων διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Το Indesign είναι απαραίτητο σε κάθε εργασία που περιλαμβάνει κείμενο και αντικαθιστά το word διαθέτοντας πολλαπλάσιες δυνατότητες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες:

  • να μάθουν τις βασικές αρχές λειτουργίας του κορυφαίου προγράμματος σελιδοποίησης Adobe Indesign
  • να κατανοήσουν τον τρόπο που δημιουργούμε πολυσέλιδες εκδόσεις - έγγραφα - καταλόγους και την ενσωμάτωση - διαχείριση εικόνων, κειμένων στις σελίδες του, με σκοπό την εκτύπωση ή την ηλεκτρονική προβολή.

Προϋπόθεση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι η βασική εμπειρία σε προγράμματα της Adobe.

Ενότητες Σεμιναρίου:

•Γνωριμία με την επιφάνεια εργασίας

•Ιδιότητες πολυσέλιδων εγγράφων

•Εργαλεία δημιουργίας μπλοκ κειμένου – εικόνας

•Αριθμήσεις και στύλ

Το κόστος του προγράμματος είναι 100€* ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής: 12 ώρες, τις ημερομηνίες 05/11,07/11 και 08/11, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρα 17:00μμ με 20:15μμ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 νέα Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Ο Χαρης Γρηγορέλης είναι επαγγελματίας γραφίστας με πολυετή προϋπηρεσία σε Computer graphics, 3d animation μοντάζ και εικονικές περιηγήσεις. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Επίσης διατηρεί δική του εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810 – 302730, φαξ 2810-227189, [email protected] από 8:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ