Στην Κρήτη, σήμερα, ο παλμός της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων

Σχεδόν ... δίπλα Τσίπρας-Βαρουφάκης, στο Αρκαλοχώρι η Φώφη Γεννηματά

Καλό μήνα ... με ομιλίες λένε Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά και Γιάνης Βαρουφάκης, σήμερα, λίγα 24ωρα πριν την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί επισκέπτονται το νησί για περιοδείες και ομιλίες ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, απόψε στις 20.30.

Ομιλία θα πραγματοποιήσει στο Αρκαλοχώρι, στις 19.30, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Η κ.Γεννηματά έφτασε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου την υποδέχτηκαν υποψήφιοι του κόμματος και στελέχη.

Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Αλ.Τσίπρα, πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος ΜέΡΑ 25 και υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία την ίδια σχεδόν ώρα με τον Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Κορνάρου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ