Στην Σητεία θα "κλείσει" τον κύκλο της η "Βικτώρια"!

Αναμένεται νέος γύρος έντονων βροχοπτώσεων τις βραδινές ώρες... Πολλές οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Προς την ανατολική Κρήτη συνεχίζει να κινείται, ακάθεκτη, η "Βικτώρια", έχοντας αφήσει ένα... υπόλοιπο βροχοπτώσεων για τις βραδινές ώρες.

Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα στη δυτική Κρήτη (απ' όπου κι ξεκίνησε η κακοκαιρία, στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης), καθώς και στα νότια του νησιού, περιοχές στις οποίες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Προβλήματα παρατηρούνται και στην ηλεκτροδότηση, σε πολλές περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, η "Βικτώρια" θα κλείσει τον κύκλο της στη νότια Σητεία, ενώ με την ολοκλήρωση της παρουσίας της στην Κρήτη (το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί) θα μπορέσουμε να δούμε τι ποσοστά βροχής έχουμε στο νησί.

Δείτε ζωντανά την πορεία του φαινομένου:


Με τρόπο που θυμίζει το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης survivor οι μαθητές του Λυκείου Τυμπακίου κατάφεραν να βγουν από την αίθουσα διδασκαλίας στον αύλειο στεγνό χωρο του σχολείου. Οι μαθητές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα καρεκλακια τους πάνω στα οποία πατούσαν μέχρι να φτάσουν σε στεγνό σημείο της αυλής . Δείτε το βίντεο από την σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ