Στόχος να γίνουν οι παιδικές χαρές ζωτικό κομμάτι χώρου στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Παρεμβάσεις από την δημοτική αρχή

Με στόχο να γίνουν, οι παιδικές χαρές του δήμου , ένα ζωτικό κομμάτι χώρου, εντός των πολέων αλλά και των κοινοτήτων , ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας και διοίκησης του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Κων/νος Καστελιανάκης, πραγματοποίησε συνάντηση με εξιδεικευμένους μηχανολόγους που ασχολούνται με τον τομέα της κατασκευής παιδικών χαρών, σε μια προσπάθεια να υπάρξει καταγραφή. τόσο του οριοθετημένου χώρου, αλλά και των υφιστάμενων ζημιών που έχουν υποστεί, προκειμένου να υπάρξουν παρεμβάσεις , σε σύντομο χρόνο, αρχής γενομένης από τις εργασίες αποκατάστασης τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Καστελιανάκης : "οι παρεμβάσεις αφορούν στις παιδικές χαρές που έχει κατασκευάσει ο Δήμος σε Άγιο Νικόλαο, Νεάπολη, Κριτσά, Σίσι, Καλό Χωριό, Ελούντα και δύναται να πιστοποιηθούν.

Η ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου - ανέφερε - οφείλει να στηρίξει τους μοναδικούς αυτούς χώρους υπαίθριων δραστηριοτήτων και να τους καταστήσει, ένα περιβάλλον κατάλληλο για διασκέδαση, ξεκούραση και παιχνίδι πρώτα απ όλα, για τα παιδιά μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ