Συνεχίζεται η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά ‘20 στα Χανιά

Mε την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά

Συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου η έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά ‘20 που λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο Minoa Palace Resort στον Πλατανιά, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Επιμελητηρίου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 31 Κρητικά Οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοποιούς και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. Ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης. Καλεσμένοι, χορηγοί, δημοσιογράφοι, οινοχόοι και σχολές μαγειρικής που θα προσφέρουν νόστιμα εδέσματα, θα πλαισιώσουν την έκθεση οίνου και αυτή την χρονιά. Και φέτος το πρόγραμμα της έκθεσης είναι πλούσιο, εστιασμένο στις κρητικές ποικιλίες με σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου που θα μοιραστούν ενδιαφέροντες εμπειρίες με τους επισκέπτες.

Το Πρόγραμμα της Κυριακής

Ωράριο έκθεσης: 12πμ – 8μμ / Ανοικτά για όλους τους επαγγελματίες & οινόφιλους

Παράλληλες εκδηλώσεις:

16:30 – 18:00 Σεμινάριο και γευσιγνωσία με την οινοχόο Υρώ Κολιακουδάκη με θέμα «Γνωριμία στον κόσμο με τις διεθνείς ποικιλίες που «αγαπούν» την Κρήτη».

18:00-19:30 Σεμινάριο και γευσιγνωσία με θέμα «Κρήτη VS The World» με τον sommelier Γιώργος Λούκας.

Για τις παράλληλες δράσεις, για δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια και για περισσότερες πληροφορίες της έκθεσης επισκεφθείτε το www.winesofcrete.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ