Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στην Ασή Γωνιά

Προσωπικές διαφορές "όπλισαν" το χέρι του 49χρονου


Απέδωσε καρπούς η έρευνα της αστυνομίας, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 49χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό στην Ασή Γωνιά.

O δράστης συνελήφθη στις Βρύσες Αποκορώνου και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία που όπλισε το χέρι του 49χρονου ήταν οι προσωπικές διαφορές με τον 75χρονο αδερφό του ενώ ανεπίσημες πηγές αναφέρουν ότι η ψυχολογία του ήταν επιβαρυμένη.

Υπενθυμίζεται ότι δράστης και θύμα, τα δύο αδέρφια, λογομάχησαν και πάνω στον καυγά ο 49χρονος έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον αδερφό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ:

"Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αποκορώνου 49χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, που διαπράχθηκε σε βάρος 72χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σήμερα (01.07.2019) το μεσημέρι, ο 49χρονος και με την χρήση όπλου, πυροβόλησε τον 72χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας συνελήφθη ο 49χρονος ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι .

Στην συνέχεια ακλούθησε έρευνα στην οικία του 49χρονου,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Κυνηγητικό όπλo,

• 160 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και

• Δύο (2) μεταλλικά ελάσματα συγκράτησης φυσιγγίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ