Θλίψη στο τελευταίο αντίο στην αγαπητή γιατρό

Πολύτιμο άνθρωπο, την χαρακτήρισε ο Γιώργος Μηλιαράς

Πλήθος κόσμου, αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής την γιατρό Κατερίνα Καμπιτάκη- Μαρινάκη που έφυγε από τη ζωή στα 73 της χρόνια.

Η αγαπητή ιατρός είχε εργαστεί ως παθολόγος στο κέντρο Υγείας στο Τζερμιάδο και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Μηλιαράς εκφώνησε τον επικήδειο:

  • Αγαπημένη μας Κατερίνα ,

Το Χθεσινό χαμπέρι του μισεμού σου για την γειτονιά των αγγέλων ήτανε βέλος φαρμακερό στις καρδιές των ανθρώπων που σε γνώρισαν και σε αγάπησαν.

Πολλοί από εμάς που δεν μάθαμε την τελευταία περιπέτεια της υγείας σου, σοκαριστήκαμε διπλά με τα μαύρα μαντάτα σου. Ήταν όμως η σκληρή πραγματικότητα.

Έσβησε το πιο γλυκό χαμόγελο καλοσύνης, ελπίδας και παρηγοριάς που διάβασαν στο πρόσωπό σου, οι αμέτρητοι ασθενείς που περιέθαλψες, ως υπηρέτης της υγείας.

Η ξέχωρη ανθρωπιά σου ζέστανε τις καρδιές όλων όσων είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε, να γίνουμε φίλοι σου, και να απολαύσουμε την συναναστροφή σου.

Τίμησες επάξια τον όρκο του Ιπποκράτη υπηρετώντας με αφοσίωση το δημόσιο σύστημα υγείας.

Στην πολύχρονη παρουσία σου στο Κέντρο Υγείας οροπεδίου Λασιθίου, οι συντοπίτες μου ένιωσαν την ζέστη της καρδιάς και των λόγων σου να γίνονται ένα με την δύναμη της επιστημοσύνης σου και να λιώνει τον πάγο της ανασφάλειας και του ατέλειωτου χειμώνα του Λασιθίου.

Οι Λασιθιώτες αγκάλιασαν την γιατρό της καρδιάς, της ψυχής και του σωματικού τους πόνου. Και εσύ κρατούσες πάντοτε τη πόρτα της δικής σου καρδιάς, διάπλατα ανοιχτή για όλους μας…

Για μένα προσωπικά υπήρξες πολύτιμος άνθρωπος.

Με τίμησες με την αγνή και ανιδιοτελή φιλία σου σε δύσκολους καιρούς και στάθηκες δίπλα μου βράχος σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου.

Στήριξες με πάθος τις προσπάθειες ενασχόλησης μου με τα κοινά του τόπου μου και πρόσφερες κάθε δυνατή βοήθεια. Εγώ και η οικογένειά μου θα σου είμαστε αιώνια ευγνώμονες.

Η κοινωνία είχε και έχει Ανάγκη από ανθρώπους σαν και σένα. Κατερίνα….

Γι αυτό και θα μας λείψεις πολύ…

Θα λείψεις από όλους μας και φυσικά περισσότερο θα λείψεις από την οικογένεια σου…

θα λείψεις από το Γιάννη σου τα παιδιά σου τον εγγονό σου μα και την χαρά που προσδοκούσες να ζήσεις από την αναμενόμενη γέννα της Όλγας σου...Βιάστηκες όμως να φύγεις…

Θα μας λείψεις αβάσταχτα Κατερίνα από σήμερα και μέχρι ο χρόνος να σκιάσει την μνήμη μας, μα ποτέ την καρδιά μας, όπου θα κατοικείς ισόχρονα μέχρι που θα χτυπά …

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα…


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ