Tο Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών, στην Πόμπια, επισκέφθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε στο Κέντρο και είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη λειτουργία του, αλλά και τα παιδιά που φιλοξενεί

Το Κέντρο Περίθαλψης Παιδιών στην Πόμπια του Δήμου Φαιστού, επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου που συνεχίζει την τριήμερη επίσκεψή της στην Κρήτη.

Η κ. Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε στο Κέντρο και είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τη λειτουργία του, αλλά και τα παιδιά που φιλοξενεί. Η κ. Μιχαηλίδου σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε στην σπουδαία, όπως είπε δουλειά που γίνεται σε αυτά τα Κέντρα, και επισήμανε ότι δρομολογούνται και θέματα που αφορούν τους συμβασιούχους και την προκήρυξη οργανικών θέσεων.

«Μετά από πολύ θετικές συζητήσεις με τους επικεφαλής του Κέντρου, θέλω να πω ευχαριστώ για το πώς φροντίζουν οι άνθρωποι τα παιδιά, τι προστασία δίδεται και πόση αγάπη. Θέλω να δεσμευτώ ότι στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα κάνουμε ότι περνάει από χέρι μας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι συνθήκες των ίδιων των παιδιών αλλά και των εργαζομένων θα γίνουν όσο καλύτερες γίνεται. Τα εργασιακά τους ζητήματα ήδη τα έχουμε δρομολογήσει με τον ΑΣΕΠ, δουλεύουμε στα θέματα που αφορούν τους συμβασιούχους αλλά την προκήρυξη των οργανικών θέσεων» είπε η κ. Μιχαηλίδου που τόνισε ότι η το κομμάτι της Κοινωνικής Πρόνοιας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και όλης της κυβέρνησης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ