Το Κρητικό Πρόσωπο της Χρονιάς ... ήταν ο Θησαυρός!

Το μήνυμα του διακεκριμένου επιστήμονα προς τους "Κυνηγούς" ... από την άλλη άκρη του Ατλαντικού

Το πρόσωπο της χρονιάς που ανέδειξε το Cretalive στην αυγή του 2019, ήταν ... ο θησαυρός για τους "κυνηγούς" του Αρκαλοχωρίου!

Ο διακεκριμένος επιστήμονας, με καταγωγή από το Αρκαλοχώρι, Χριστόφορος Κοζυράκης, αν και πολύ μακριά ως φυσική παρουσία, πρωταγωνίστησε στο 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που διεξήχθη στην περιοχή, με τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου.

Στο τέλος του παιχνιδιού, με μήνυμά του από τη δυτική ακτή της Αμερικής, απευθύνθηκε σε όλους τους κυνηγούς που "όργωσαν" το Αρκαλοχώρι αλλά και ... έστρεψαν το βλέμμα τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναζητώντας τον!

"Ο θησαυρός του καθένα μας είναι η πίστη και η προσήλωση σε ένα όραμα αλλά και η συνεχής προσπάθεια που μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο... Να βάζετε στόχους και να μην τα παρατάτε ποτέ!" - ανέφερε στο βίντεο ο Χριστόφος Κοζυράκης, αρθρώνοντας και το "πνεύμα" του Πολιτιστικού Συλλόγου, για δυναμικότητα, επιμονή και αέναη προσπάθεια.

Οι "κυνηγοί" έπαιξαν και διασκέδασαν, προσπαθώντας να λύσουν σύνθετους και ευφάνταστους γρίφους, προετοιμάζοντας παράλληλα το "έδαφος" για το Καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου ευχαριστεί την Επιτροπή Γρίφων (Μαρίνος Παναγιωτάκης, Ελένη Καραγιώργη, Ράνια Μαυροθέτη) για το χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσαν για την οργάνωση του "Κυνηγιού". Ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί το Χριστόφορο Κοζυράκη και όλους όσοι βοήθησαν και συμμετείχαν στο 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Αρκαλοχώρι.

Νικητές αναδείχθηκαν οι "Ανώνυμοι Αρκαλικοί", που αναλαμβάνουν την οργάνωση του Κυνηγιού για το 2020!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ