Δυο κρητικά γλέντια στην Επισκοπή !

Παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Δύο όμορφες κρητικές βραδιές διοργανώνει και φέτος τον Δεκαπενταύγουστο ο πολιτιστικός σύλλογος Επισκοπής, ο οποίος χρόνια τώρα φημίζεται για την ζεστή φιλοξενία και την οργάνωση του. Τα κρητικά γλέντια την παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου είναι η κορύφωση μιας σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Υπό την αιγίδα της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου και την αμέριστη στήριξη δεκάδων εθελοντών όλων των ηλικιών, οι διοργανωτές υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές με πολύ κέφι, χορό και φυσικά φαγητό, γεμάτες από μελωδίες και γεύσεις Κρήτης. 

Την παραμονή της Παναγίας, 14 Αυγούστου, οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν με τον Μιχάλη Πετσάκη και την μαγική λύρα του Κωστή Κακουδάκη, από τους πιο αγαπημένους λυράρηδες της νεότερης γενιάς. 
Ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου, σειρά έχει ο αρχοντικός βιολάτορας της Κισσάμου Αντώνης Μαρτσάκης. Όπως έχει πει ο ίδιος  «ζει  πιο “πίσω” κι από τους Κρητικούς, και έτσι νομίζει πως τους βοηθά να θυμηθούν πράγματα που τα είχαν λησμονήσει».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ