«Μύρισε» καλοκαίρι στο Αρκαλοχώρι

Πλήθος εκδηλώσεων στο πρόγραμμα του φεστιβάλ

Σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Καλοκαίρι 2019» οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου και στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αρκαλοχωρίου.

Θα γίνουν προβολές στον θερινό κινηματογράφο με γνωστές παραγωγές, πραγματοποιούνται πέντε βραδιές προβολών στο ανοιχτό γήπεδο. Η γιορτή της Γης περιλαμβάνει τριήμερο δράσεων από 27 ως 29 Ιουνίου με ανταλλαγή σπόρων, ενημέρωση, παιδικές δράσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, κρητικό γλέντι στο ανοιχτό γήπεδο.

Το παιδικό θέατρο «Η Μάσα και ο αρκούδος» θα ανέβει την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο ανοιχτό γήπεδο. Συναυλία με το συγκρότημα «Αρμός» και τη Ρίτα Αντωνοπούλου θα γίνει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στο ανοιχτό γήπεδο.

Η μεγάλη θεατρική παράσταση «Τρεις φόνοι… καμία κηδεία» πραγματοποιείται το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου.

Μεγάλη συναυλία με τους Γιάννη Κότσιρα και Ελευθερία Αρβανιτάκη πραγματοποιείται την Τρίτη 13 Αυγούστου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο. Συναυλία με τις Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ