Η τριανδρία του Επιμελητηρίου και ο...Βρούτος

Δεν μπορεί να τηρηθεί η συμφωνία διαδοχής του Αλιφιεράκη

Εντάξει, έτσι κάπως όμορφα ξεκίνησε και η τριανδρία στην αρχαία Ρώμη, αλλά δεν είχε την καλύτερη κατάληξη! Ο Καίσαρας, ο Μάρκος Λικίνιος Κράσσος και ο Πομπήιος τα είπαν, τα συμφώνησαν, ήξεραν και ποιος θα διαδεχθεί ποιον. Και πότε θα γίνει αυτό...Το τέλος το ξέρετε όλοι...

Έτσι ο Αλιφιεράκης, ο Φασουλάκης και ο Σφυρής όταν τα βρήκαν πριν δύο χρόνια περίπου ήξεραν ότι αυτό τον χρόνο θα είχαμε αλλαξοβασιλίκια στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Τι είχαν συμφωνήσει; Πως θα αποχωρήσει ο Μαν.Αλιφιεράκης (έτσι κι αλλιώς έχει άλλες βλέψεις πιο...πολιτικές) και θα αναλάβει ο Μαν.Σφυρής.

Εάν κρίνω όμως από την προχθεσινή κοινή συνεδρίαση των παρατάξεών τους μάλλον δεν θα γίνει αυτό και δεν ξέρω τι τέλος θα έχει η "τριανδρία"! Ο νόμος δεν επιτρέπει να είναι κάποιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου εκτός...πλειοψηφούσας παράταξης, αλλά υπήρχε και η εκφρασμένη γνώμη συγκεκριμένων στελεχών του Αλιφιεράκη ότι δεν θα συναινέσουν σε αυτή τη συμφωνία.

Ποιος είδε τον Σφυρή και δεν τον...φοβήθηκε! Είπαν βαριές κουβέντες που δεν ήταν λατινικές, αλλά...γαλλικές! Τώρα ψάχνουν τον...Βρούτο, αλλά έγινε καπνός!

Έπεται και συνέχεια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ