Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού

Εντόπισαν αυτοσχέδια όπλα και ναρκωτικά

Έφοδο έκαναν τα ξημερώματα αστυνομικοί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η έφοδος έγινε περίπου στις 6.30 το πρωί και οι αστυνομικοί ερεύνησαν εκτός από το Ψυχιατρείο και τους χώρους κράτησης.

Όπλα, ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα εντόπισαν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αστυνομικοί οι οποίοι νωρίς το πρωί της Τρίτης έκαναν αιφνιδιαστική έφοδο και παρουσία αρμοδίου εισαγγελέα, έλεγξαν κελιά κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στα κελιά εντοπίστηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, ναρκωτικά μεταξύ των οποίων κοκαΐνη και χασίς καθώς και κινητά τηλέφωνα. Στο κατάστημα του ψυχιατρείου επιχείρησαν περίπου 60 άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι πραγματοποίησαν δειγματοληπτικό πιθανότατα έλεγχο σε δεκάδες κελιά.

Μιλώντας στο newsit.gr o γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων – ΟΣΥΕ Βασίλης Μπισμπίκης, υπογράμμισε ότι το ψυχιατρείο των κρατουμένων είναι σε κατάσταση δραματική λόγω των πολιτικών που ακολούθησε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία. «Το κατάστημα αυτή τη στιγμή δεν έχει αρχιφύλακα, διαθέτει ελάχιστο προσωπικό τόσο φυλακτικό όσο και νοσηλευτικό, χωρίς μέτρα κατευνασμού για τους κρατούμενους οι οποίοι βρίσκονται σε υποτροπή και δυστυχώς διαθέτει ελάχιστη υλικοτεχνική υποδομή», τόνισε.

Πηγή: newsit.gr - Μάριος Αραβαντινός

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ