Εκδήλωση στο Ηράκλειο για τα ελληνοτουρκικά... προσεχώς!

Tι προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το πυρακτωμένο γεωπολιτικό κλίμα που επικρατεί στη γειτονιά μας, έπειτα από την συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, “ξεπάγωσε” την κουβέντα περί νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων στην πατρίδα μας.

Μπορεί όμως η Ελλάδα, μετά από μία δεκαετή κρίση, να σηκώσει ένα τέτοιο οικονομικό βάρος; Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε την δική του απάντηση, στη προχθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη.

Απέναντι στην αγορά F35 και στο “εγκεφαλικά νεκρό ΝΑΤΟ”, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ αντιπαρέβαλε την σπουδαιότητα της συγκρότησης ενός ενιαίου ευρωπαϊκού μετώπου για την αναχαίτιση της τουρκικής προκλητικότητας.

“Η χώρα μας χρεοκόπησε από τα παράλογα εξοπλιστικά προγράμματα” υποστήριξε. “Πρέπει να πάμε πάλι στα ίδια, να κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη;” αναρωτήθηκε και ανέπτυξε το αντεπιχείρημά του: “Η Ευρώπη πρέπει να έχει μια ενιαία στρατηγική για την ασφάλεια και την άμυνα απέναντι στον κοινό κίνδυνο”.

Ενημερωτική εκδήλωση

Οι εξελίξεις στην νοτιανατολική Μεσόγειο “τρέχουν” με φρενήρεις κι απρόβλεπτους ρυθμούς.

Ο κόσμος είναι λογικό να ανησυχεί κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μέσα στις γιορτές είχε μία σχετική συζήτηση με τον συνάδελφό του, ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Για το σκοπό αυτό, ο κ. Ανδρουλάκης προανήγγειλε τη διοργάνωση μίας ενημερωτικής εκδήλωσης, το αμέσως επόμενο διάστημα στο Ηράκλειο, για τον κατευνασμό της ανησυχίας που επικρατεί σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Κρήτης (και της υπόλοιπης Ελλάδας) απ’ τα ανεξέλεγκτα σχέδια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ