"Γιώργο γύρνα πίσω"!

Ψήφισμα της πρωτοβουλίας «Πολίτες εν Δράσει»

Δεν φαίνονται διατεθειμένοι να...αφήσουν ήσυχο τον Περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ζερβάκη κάποιοι εκεί στη Σητεία, μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με αιχμή το ενδεχόμενο υποψηφιότητά τους για το Δήμο.

Τις τελευταίες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα κείμενο-ψήφισμα, με το οποίο πολίτες της Σητείας καλούν τον κ. Ζερβάκη να...αναιρέσει την απόφασή του και να διεκδικήσει τελικά το Δήμο, προκειμένου - όπως αναφέρεται -  «Να φέρει επιτελούς τη Σητεία μας εκεί που της αξίζει»


Αναλυτικά η διακήρυξη των "Πολιτών εν Δράσει"

" Οι υπογράφοντες το παρόν κείμενο δημότες του Δήμου Σητείας, «Πολίτες εν Δράσει», εκφράζουμε την ισχυρή βούληση μας, αναφαίρετο δημοκρατικό μας δικαίωμα, υστέρα από τις δραματικές εξελίξεις του διημέρου 24-25 τρέχοντος μηνός και με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μας για το καλό του Δήμου μας, μακριά από παλαιοκομματισμούς και μισαλλοδοξίες, να στηρίξουμε «λόγω και έργω» την υποψηφιότητα του συμπολίτη και συνδημότη μας Γεωργίου Ν. Ζερβάκη για τη θέση του νέου Δημάρχου, στην περίπτωση που ο ίδιος αυτοβούλως αναθεωρήσει την μετρημένη απόφαση που έλαβε για το καλό και την ηρεμία της κοινωνίας μας.

    Παράλληλα το παρόν ψήφισμα αποτελεί μια ρητή δέσμευση τόσο για τον ίδιο τον κ. Ζερβάκη όσο και για το Σητειακό λαό, να σταθούμε δίπλα του για μια λάμπρη θητεία και να τον ενισχύσουμε στον «τίμιο» αγώνα του με ανιδιοτέλεια και ανυστεροβουλία, υπηρετώντας αποκλειστικά το δημοτικό συμφέρον, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο τη δυνατότητα μας να συμπράξουμε στην ολοκλήρωση του νέου πολιτικού σχηματισμού που ξεκίνησε να δημιουργεί ο κ. Ζερβάκης, με αποκλειστικό συμφέρον την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

 Αγαπητέ μας Γιώργο, ήρθε η ώρα να αναλάβεις ένα δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο έργο:

 «Να φέρεις επιτελούς τη Σητεία μας εκεί που της αξίζει». 

Πολίτες εν Δράσει 

Σητεία, 26 Νοεμβρίου 2018

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ