Οι ουρές των αυτοκινήτων έφταναν μέχρι τον...Άγιο Σώζοντα!

Η συγκέντρωση του Στ.Αρναουτάκη προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή- Ο ενθουσιασμός... περίσσευε

Ουρές χιλιομέτρων... δημιούργησε η χθεσινή παρουσίαση της παράταξης του Σταύρου Αρναουτάκη: Τα αυτοκίνητα των φίλων και των υποστηρικτών του Περιφερειάρχη Κρήτης, που έπαιζε "εντός έδρας" (πιο εντός δεν γινόταν!) είχαν καλύψει και τις Πάνω και τις Κάτω Αρχάνες – έφθαναν μέχρι και τον Άγιο Σώζοντα!

Το κέντρο που φιλοξένησε την εκδήλωση είχε γεμίσει... από νωρίς, ενώ οι θέσεις στάθμευσης, στην ευρύτερη περιοχή, ήταν πιο περιορισμένες κι από εκείνες σε μία μεγαλούπολη, σε ώρες αιχμής!

Ο ενθουσιασμός... περίσσευε, κάτι που φάνηκε κι όταν οι υποψήφιοι ανέβηκαν στη σκηνή! Καθένας και καθεμία είχαν το κοινό τους: Αποθέωση, χειροκροτήματα, φλας να αστράφτουν... μέχρι και κόρνες επιστρατεύτηκαν!

Τσίκνα και... μενού!

Την όρεξη... του κοινού “άνοιξε” μία καντίνα που είχε στηθεί έξω από το κέντρο διασκέδασης: “1,5 ευρώ” χρέωνε το καλαμάκι ο ψήστης – ιδιοκτήτης, προσφέροντας και φουλ... έξτρα μενού, όπως ψωμάκι!

Εντός του κέντρου, τους χιλιάδες κόσμου υποδέχονταν στα τραπέζια διάφορα σφολιατοειδή, ως... ορεκτικό! Το κυρίως... πιάτο ήταν η ομιλία του Περιφερειάρχη Κρήτης, που φάνηκε να είναι... απολαυστική για το ακροατήριο!

Υπήρχαν και... πάρα μα πάρα πολλοί όρθιοι που ένιωθαν χορτάτοι (μόνο και μόνο) βλέποντας κι ακούγοντας τον Σταύρο Αρναουτάκη και βιώνοντας την όλη πανηγυρική ατμόσφαιρα!

Όπως προαναφέραμε κάθε υποψήφιος είχε τους... θαυμαστές του, ορισμένοι από τους οποίους βάλθηκαν να “κεντρίσουν” τα βλέμματα, ξεκλέβοντας λίγη απ’ την “δόξα” των προσώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Κρήτη, η ζωή μας”.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν ο μεσήλικας που φορούσε καπέλο το οποίο παρέπεμπε σε... western!

Θύμιζε... γάμο!

Με το που τελείωσε η παρουσίαση των υποψηφίων, η πίστα... ήταν συνεχώς γεμάτη! Δεν άδειαζε με τίποτα! Το σκηνικό θύμιζε... γάμο: Χειραψίες, αγκαλιές, φιλιά, ευχές, φωτογραφίες και πολλά άλλα! Είμαστε σίγουροι πως εάν από τα ηχεία ακουγόταν κάποιο παραδοσιακό κρητικό κομμάτι, ο χορός θα είχε ξεκινήσει χωρίς να το έπαιρνε κανείς χαμπάρι! Κι άντε μετά να κατέβαινε κανείς από την σκηνή....



Παρουσίες και απουσίες!

Η Πελαγία Πετράκη και ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης, αν και δεν βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη, έδωσαν χθες το “παρών”, τιμώντας με την παρουσία τους την παράταξη την οποία υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν συνέβη το ίδιο με τον κ. Απόστολο Βουλγαράκη, η απουσία του οποίου μόνο στα... ψιλά που δεν πέρασε!

Ανάμεσα στο πολυπληθές και ενθουσιώδες κοινό, υπήρχαν και αρκετοι δήμαρχοι και υποψήφιοι δήμαρχοι, όπως οι Βασίλης Λαμπρινός, Γιάννης Κουράκης, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη ,ο Κώστας Μαμουλάκης και Μανώλης Κοκοσάλης. Ακόμα οι Δημήτρης Κόκκινος, Γιάννης Ταταράκης, Ζαχαρίας Καλογεράκης, Γιώργος Αρμουτάκης, Νίκος Σχοιναράκης και Γιάννης Μαστοράκης.

Παρών και ο Κρητικός Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Τα ενσταντανέ τον “συνέλαβαν” στο ίδιο τραπέζι με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη, και τον Λάμπρο Αντωνόπουλο, πρώην γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ