Πυρ και μανία με την ηγεσία της ΝΔ στο Αρκαλοχώρι ! Τι απαντά ο γραμματέας

Θεώρησαν ότι υπάρχει έμμεση στήριξη του γραμματέα στον νυν δήμαρχο

Δεν την έφταναν τα εσωκομματικά προβλήματα τη ΝΔ στο Ηράκλειο, αρχίζει εξαγωγή και προς την ενδοχώρα ! Εξηγούμαι: μια εκδήλωση που έκανε η ΝΟΔΕ για τη δημόσια ασφάλεια στην πρωτεύουσα του δήμου Μινώα και παρέστη ο αεικίνητος γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης εκλήφθηκε ως έμμεση στήριξη του ισχυρού άνδρα του κόμματος προς τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη.

Στελέχη του κόμματος στην περιοχή αλλά και υποψήφιοι του Αριστείδη Μανουρά, δεν το άφησαν έτσι, που έβλεπαν τον ( και από το ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζόμενο) νυν δήμαρχο, να «σπρώχνεται», όπως έλεγαν, μπροστά στα μάτια τους από τα ηγετικά στελέχη του κόμματος!

Έτσι μετά το πέρας της εκδήλωσης 10-15 στελέχη της ΝΔ στην περιοχή, ζήτησαν το λόγο από το γραμματέα και στέλνοντας το μήνυμα, όπως μαθαίνω, πως αν «έχεις στο νου σου να κάνεις όσα έκανες στο Ηράκλειο και στο δήμο Μινώα... να το ξεχάσεις»!

Ωρολογιακές βόμβες διαπιστώνω πως είναι τα δημοτικά και δεν ξέρω στο τέλος ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό !

Τι απαντά ο γραμματέας της ΝΔ

Ο ίδιος ο κ.Αυγενάκης πριν από λίγο με δήλωση του στο cretalive είπε πως εκπλήσσεται ειλικρινά για αυτό που διαβάζει.

"Καμία στήριξη έμμεση κ άμεση σε περιφερειακούς δήμους της χώρας.

Σεβόμαστε τον αγώνα ορισμένων μελών του κομματος μας που αποφάσισαν να στηρίξουν συνδυασμό με επικεφαλής επίσης κομματικό μας στέλεχος, τον καλό φίλο Αριστείδη Μανούρα.

Ευχόμαστε επιτυχία και πάντα να έχουμε κατά νου ότι προτεραιότητα μας είναι ο μεγάλος στόχος, οι ευρωεκλογές και φυσικά οι Εθνικές εκλογές." ανέφερε.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ