Στο γλέντι η Αντιπεριφερειάρχης και ο γιατρός της “καρδιάς” τους!

Δεν ξεχνά το Σπήλι, δεν τον ξεχνούν και οι Σπηλιανοί τον Χρήστο Λιονή

Τον αποκαλούν “γιατρό της καρδιάς” τους! Και όχι άδικα! Δεν ξεχνά το Σπήλι, δεν τον ξεχνούν και οι Σπηλιανοί τον Χρήστο Λιονή, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονήστο γλέντι το οποίο στήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος, στην περιοχή του “Λάππα”.

Ο κ. Λιονής είχε πολλά να θυμηθεί με τους κατοίκους του χωριού, καθώς επί 9 συναπτά έτη άσκησε το λειτούργημά του στο χωριό του Θανάση Σκορδαλού!

Ο κ. Λιονής και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν με την πρόεδρο του ΑΟ Σπηλίου, Ελεάνα Λεντιδάκη, η οποία είχε αναλάβει τη διοργάνωση του γλεντιού.

Για την αρτιότητα της εκδήλωσης συνέδραμε εθελοντικά αρκετός κόσμος, ιδίως οι Θοδωρής Αστρινάκης, Κωστής Τζανακάκης, Γιώργης Μαργαρίτης, Στέλιος Βρυλλάκης και ο προέδρου του Σπηλίου Δημήτρης Παπαδάκης.

Να μην ξεχάσουμε φυσικά και την καθοριστική συμβολή του δημάρχου Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη και του πατέρα Ευάγγελου Κοπανάκη, ιερέα του χωριού, που είχε πολλά να πει και να αναπολήσει με τον Χρήστο Λιονή! Η μοναδικότητα εκείνης της στιγμής απαθανατίστηκε με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού.

Σημειώνεται ότι τη θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Πνεύματος παρακολούθησε και ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ