"Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι θα καταστρέψει μια περιοχή και είναι αχρείαστο"!

Σκληρές δηλώσεις από τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ξενδόχων

Μια ενδιαφέρουσα άποψη έρχεται να προστεθεί στις φωνές κατά του αεροδρομίου Καστελλίου που τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν! Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ξενδόχων Ηρακλείου Βασίλης Πλεύρης που βρίσκεται στον χώρο του τουρισμού σχεδόν 50 χρόνια!

Ο κ. Πλεύρης με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πατρίς" τονίζει οτι για ολέθρια απόφαση, που θα καταστρέψει μια ολόκληρη περιοχή. Ο ίδιος ανέφερε: “Έχουν δίκιο οσοι διαμαρτυρονται για το αεροδρομιο στο Καστέλλι και είναι απαράδεκτο να δρομολογούνται τέτοιες λυσεις”.

Δεν μας συμφέρει “Θα καταστρέψουμε ένα τόπο, τις καλλιέργειες που από αυτές ζούμε, τα χωριά. Γιατί; Για να φτιαχτεί ένα καινούργιο αεροδρόμιο που θα το εκμεταλλεύονται οι ξένοι και θα παίρ- νουν τα λεφτά; Σας το λέω οσο πιο απλά γινεται, κι ακούστε έναν άνθρωπο που είναι δεκαετίες στον τουρισμό: Δεν είναι προς το συμφέρον του τόπου αυτή η λύση. Αντίθετα, αυτό που μας συμφέρει είναι να αξιοποιηθεί τμήμα της 126 Σ.Μ., για να επεκταθούν οι χώροι πάρκινγκ, να εκσυγχρονιστούν κι άλλα τμήματα του “Νίκος Καζαντζάκης” όπως έγινε με τις αναχωρήσεις κι αυτό είναι αρκετό. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο. Τόσο δύσκολο είναι ορισμένοι να καταλάβουν ότι με τα σχέδια του Καστελλίου κάνουν κακό και όχι καλό στην Κρήτη;” κατεληξε ο Πλεύρης.

Ακούει κανένας;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ