Ακυρώνεται και επίσημα το καρναβάλι στο Τυμπάκι

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου

Την ακύρωση του 10ου Καρναβαλιού στο Τυμπάκι ανακοινώνει και επίσημα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου με αφορμή την απόφαση του υπουργού Υγείας για ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ως προληπτικού μέτρου ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου τονίζονται τα εξής:

"Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας αλλά και τις ανάλογες οδηγίες από όλους τους Δήμους της Ελλάδας, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε με την σειρά μας, την ακύρωση της Καρναβαλικής Παρέλασης η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Συγκεκριμένα σας ενημερώνουμε ότι κανένα Καρναβαλικό Γκρουπ δεν θα παρελάσει και η παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί! Η απόφαση αυτή είναι ομόφωνη και ακολουθεί τις οδηγίες της δημοτικής αρχής αλλά και του υπουργείου και δεν μπορεί να αλλάξει, ενώ τα καρναβαλικά γκρουπ και τα πληρώματά τους είναι ήδη ενημερωμένα.

Λυπούμαστε περισσότερο από τον καθένα καθώς το Καρναβάλι στο Τυμπάκι είναι θεσμός για πάνω από μισό αιώνα, καλούμαστε όμως να αναγνωρίσουμε τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις των αρμόδιων αρχών αλλά και την σοβαρότητα της κατάστασης.

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου, στο Καρναβάλι του 2021".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ