Αρνητικά στον κορωνοϊό τα ύποπτα κρούσματα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Θετικές οι εξελίξεις για τον 20χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο και για την 60χρονη αλλοδαπή που εξετάστηκε στο ΠΑΓΝΗ - Την Παρασκευή τα αποτελέσματα για την 30χρονη στα Χανιά

Δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό ο νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, ο οποίος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα, κινητοποιώντας το νοσοκομείο Ρεθύμνου αλλά και την πανεπιστημιακή κοινότητα που έλαβε προληπτικά μέτρα αναστέλλοντας τη λειτουργία του Ιδρύματος για δύο ημέρες.

Όπως δήλωσε στο cretalive η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο νεαρός είναι αρνητικά. Το ίδιο θετική εξέλιξη υπήρξε και για την 60χρονη αλλοδαπή που ζει στην Κρήτη και προσφάτως επισκέφθηκε την Αίγυπτο.Πριν από τρεις ημέρες παρουσίασε ανησυχητικά συμπτώματα και προσήλθε αυτοβούλως στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να εξεταστεί. Και στη δική της περίπτωση οι εξετάσεις κατέδειξαν ότι είναι αρνητική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την κ. Μπορμπουδάκη, σήμερα Παρασκευή αναμένονται και τα αποτελέσματα για την 30χρονη που παραμένει σε καραντίνα στο Νοσοκομείο Χανίων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ