Διακοπές ρεύματος το Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/7/2020
05:30-07:00 Στο Δ. Χερσονήσου, στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/7/2020
05:00-07:00 Στο Δ. Χερσονήσου, στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα Μαλίων, (εκτός της οδού προς παραλία και της περιοχής Αγ. Πνεύμα), στις αρχαιότητες Μαλίων, στην περιοχή Αγ. Βαρβάρας στο Σίσι, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Ζαμπαζολιά, Ζωγραφάκη, Μιχαλάκη, Κρητικής εταιρίας εμφιάλωσης, Σαπουνάκη, πλυντηρίων Χατζάκη και Κριτσωτάκη καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
09:00-10:30 Στην Αλικαρνασσό στην περιοχή του καταυλισμού των Τσιγγάνων, στις εγκαταστάσεις των Ραντάρ των Δύο Αορακίων και στη ΒΙΠΕ Η στις οδούς Ρ από την επιχείρηση ΒΑΚΑΡ ΑΒΕΕ έως την οδό Β στην οδό Γ από την οδό Ρ έως την οδό Ι, στην οδό Β από την οδό Ρ έως την οδό Θ και στην οδό Ι από οδό Β έως την οδό Γ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΒΑΚΑΡ, Βασιλάκη, Μιχαλάκη, ΑΚΕΚ, Κυριακάκη, Φαιστός, Κονιόρδου, Χαριτάκη, Ευροπάκ, Ξυλοτεχνικής, Σταυρακαντωνάκη, Μαλιαρού, Σακαλή, Σαβοϊδάκη, Κρεταλ, Αναγνωστούδη και Τοσκούδη. Επίσης στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στην οδό Γ.
11:30-13:00 Στη ΒΙΠΕΗ στην εκκλησία των Αγ. Πάντων και στην οδό Γ. Επίσης στην οδό Θ από οδό Κ έως οδό Γ, οδό Α από Ε έως οδό Β. Επίσης στην οδό Ε περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Κοπιδάκη, Κοντάκη, Βούλγαρη, Δετοράκη, Καβάλη, Χανιωτάκη, Κάντια Πλάστ, Βαϊραμάκη, Κορνελάκη, Βασιλείου, Καράντζη, Coca cola, Ευρωοπέτ, Ένωση Σουλτανοπαραγωγών, Πασπάτη, Γιαμπαζολιά. Επίσης στις εγκαταστάσεις του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ηρακλείου και του Αστυνομικού Μεγάρου στη ΒΙΠΕΗ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ