Στο έργο της παράκαμψης Τοπολίων ο Νίκος Καλογερής

Το έργο της παράκαμψης Τοπολίων επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Γιώργο Μπουντουράκη, προκειμένου να συναντηθεί με τους μελετητές και να ενημερωθεί για την πρόοδο των γεωλογικών και γεωτεχνικών μελετών που εκπονούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν μετά τις μεγάλες θεομηνίες του 2019. 

Οι μελέτες αυτές θα υποδείξουν και τις απαραίτητες συμπληρωματικές παρεμβάσεις για την ασφαλή ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού αναπτυξιακού έργου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Γιώργος Μυλωνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Κισάμου κ. Σπύρος Μαυροδημητράκης και κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Κισάμου, καθώς και ο ανάδοχος του έργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, όπως και όλοι οι παραβρισκόμενοι, έλαβαν γνώση για προτεινόμενες λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις που παρουσιάστηκαν τοπικά κατολισθητικά φαινόμενα και ζήτησαν την συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση των σημαντικών αυτών μελετών. 

Όπως είναι γνωστό το έργο είναι ενταγμένο και έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου θα εγκριθεί και η συμπληρωματική πίστωση που θα απαιτηθεί για την εκτέλεση των εργασιών που θα υποδείξουν οι εκπονούμενες μελέτες

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ