Το μήλο κάτω από τη μηλιά! - Από την Κρήτη στο stage του Voice!

Η Μυρτώ Σπυροπούλου κληρονόμησε το ταλέντο από τη μητέρα της και γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Ψαρουδάκη αλλά και τον πατέρα της Δημήτρη Σπυρόπουλο

Η παροιμία για το "μήλο κάτω από τη μηλιά" σίγουρα δε βγήκε τυχαία και η Μυρτώ Σπυροπούλου έρχεται να το αποδείξει! Κληρονόμησε το ταλέντο της μητέρας της και γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Ψαρουδάκη και του πατέρα της Δημήτρη Σπυρόπουλου - από τα πιο γνωστά ονόματα και οι δύο στις πίστες του Ηρακλείου.

Η Μυρτώ αυτή την "πρώτη ύλη" την εξέλιξε σπουδάζοντας στο μουσικό τμήμα της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, ενώ σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική της εμφάνιση κατάφερε να καθηλώσει coaches και κοινό, στο "Voice".

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μυρτώ Σπυροπούλου ερμήνευσε το τραγούδι "Seven Nation Army" κερδίζοντας τρία "Σε Θέλω", από την Έλενα Παπαρίζου, την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σάκη Ρουβά, αλλά και τη δέσμευση του Πάνου Μουζουράκη ότι με την πρώτη ευκαιρία θα την κλέψει!

Η Μυρτώ μίλησε για την καταγωγή της από την Κρήτη αλλά και θέματα υγείας που την ανάγκασαν να απέχει για κάποιο διάστημα! Ωστόσο φαίνεται ότι το timing είναι το "σωστό", καθώς η παρουσία της στο "Voice", ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων της, φαίνεται ότι θα έχει διάρκεια και η Μυρτώ Σπυροπούλου ... πορεία στο παιχνίδι!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ