Κινητή ηχορύπανση στη διαπασών και με κάθε τρόπο

Στην περιοχή της Αμμουδάρας

Αγαπητό ψretalive

Αμμουδάρα, κεντρική λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου. Όλη μέρα και όλη νύχτα, θα περάσουν συγκεκριμένα αυτοκίνητα οδηγούμενα από ντόπια νεαρά άτομα με διαπασών ηχοσύστημα που διαπερνάει οτιδήποτε υπάρχει σε ακτίνα 50 μέτρων από το δρόμο. Επίσης, θα περάσουν πάσης φύσεως μοτοσυκλέτες μικρού ή μεσαίου κυβισμού με εξατμίσεις που προκαλούν εκκωφαντικό θόρυβο. Σε αυτή την εξίσωση δεν θα λείψουν και οι λάτρεις των επικίνδυνων ελιγμών απο πάσης φύσεως οχήματα, ξανά πάλι ντόπιοι.
Ο δρόμος που ενώνει την Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου με το Πολύδροσο στην Αμμουδάρα, έχει μετατραπεί σε πίστα αυτοσχέδιων αγώνων, τόσο αυτοκινήτων όσο και μοτοσυκλετών, σε χώρο συνευρέσεων που λαμβάνουν χώρα σε ώρες κοινής ησυχίας με αποτέλεσμα να μην αφήνουν κανέναν στην περιοχή να κλείσει μάτι.
Στην περιοχή εκτός απο τις επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία ή διαμερίσματα στεγάζονται σχολεία και σπίτια και όλα τα παραπάνω είναι γνωστά στις αρχές. Το ζητούμενο είναι, ποιος θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η κατάσταση είναι αφόρητη.
Δεν έχει θεσμοθετηθεί νομικό πλαίσιο για αυτές τις συμπεριφορές; Μπορεί όποιος θέλει να ενοχλεί μια ολόκληρη πόλη και να μένει ατιμώρητος; Να επιβάλει την χρήση ωτοασπίδων με το έτσι θέλω; Μήπως και οι αρχές να κάνουν κάτι επιτέλους;

Γ.Π

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ