Με αφορμή τα... μπλόκια στο Γεροπόταμο

"Δεν θα έπρεπε τα όποια μέτρα να λαμβάνονται ψύχραιμα, εξορθολογισμένα και όχι χωρίς να λαμβάνονται όλες οι παράμετροι;"

Αγαπητό cretalive,

Είμαι ιδιοκτήτης τρακτέρ που κάνει καθημερινά το δρομολόγιο από την Πόμπια προς το σημείο του δρόμου όπου μετά το μοιραίο δυστύχημα και τον πνιγμό των 4 συνανθρώπων μας μπήκαν μεγάλα μπλόκια για να εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.

Και ερωτώ: έχει κάποια αξία τώρα πια που δεν βρέχει και δυσχεραίνεται η διέλευση των οχημάτων; Τι γίνεται με εμάς τους τρακτερατζήδες; Μας αναγκάζουν να πηγαίνουμε από τις κεντρικές αρτηρίες με ότι αυτό σημαίνει !

Μάλιστα πρόσφατα λίγο έλειψε να γίνω πρωταγωνιστής τροχαίου σε μια προσπέραση που κάποιος επιχειρούσε και αναγκάστηκα κακήν κακώς να βγω από το δρόμο για να μην σκοτωθούμε όλοι!

Δεν θα έπρεπε τα όποια μέτρα να λαμβάνονται ψύχραιμα, εξορθολογισμένα και όχι χωρίς να λαμβάνονται όλες οι παράμετροι, ειδικά τώρα που η καθολική απαγόρευση, με την έλευση του καλοκαιριού, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από εκείνα που υποτίθεται πως πάει να λύσει;

Κ.Δ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ