Σουτάκι στο... Σπήλι

​Έπειτα από 4 χρόνια το Ρέθυμνο Cretan Kings επισκέφθηκε ξανά το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Σουτάκι… στην Κρήτη».

Όπως ανέφερε η ανακοίνωσε η ΚΑΕ:

Η υποδοχή των μικρών μαθητών ήταν ιδιαίτερη θερμή για τους παίκτες μας Χριστόφορο Ραζή, Γουόλτερ Λέμον Τζούνιορ και Ηλία Θεοδωρίδη, τους οποίους συνόδευσαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Παρά τον άσχημο καιρό οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας κατάφεραν να παίξουν το καθιερωμένο μονό με τους μικρούς μαθητές στον προαύλιο χώρο του Σχολείου. Μάλιστα, χωρίστηκαν σε αγόρια και κορίτσια, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Έπειτα οι παίκτες μας μοίρασαν αυτόγραφα ανανεώνοντας το ραντεβού τους το Σάββατο (16.00) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», καθώς άπαντες προσκλήθηκαν στο αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφού αποχαιρέτησαν φιλοξενήθηκαν στο ζαχαροπλαστείο «ΕΚΜΕΚ»  απολαμβάνοντας τον χυμό τους και στην συνέχεια έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στην γνωστή «κεφαλοβρύση» όπως την αποκαλούν οι Σπηλιανοί, η οποία αποτελείται από 25 Κρήνες με μορφή κεφαλής λιονταριού, από τα στόματα των οποίων ρέει φυσικό νερό.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σπηλίου κ. Ανδρέα Μπενάκη, τον γυμναστή κ. Νίκο Νέτσικα, τον φίλο της ομάδας μας Δημήτρη Παπαδάκη, τους δασκάλους και τους γονείς για την άψογη φιλοξενία.''

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ