Και στην κρουαζιέρα ποταμών η TUI

Έκανε το επόμενο βήμα...

Η Tui έχει αποκτήσει τρία πλοία 155 επιβατών που θα κάνουν επτά διανυκτερεύοντα δρομολόγια κατά μήκος του Δούναβη, του Ρήνου, του Μάιν και του Μοζέλα.

Τα δρομολόγια θα είναι μόνο για ενήλικες.

Το νέο τμήμα θα ονομαστεί Tui River Cruises και το πρόγραμμα θα προσφέρει 19 δρομολόγια τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 25 Απριλίου.

Η τιμή προπληρωμής ξεκινά από τα £ 1.099, ενώ θα συνεργαστεί με τη Marella Cruises. Ο διευθύνων σύμβουλος της Marella Cruises, Chris Hackney, προσθέτει στην επιχείρηση του το νέο εγχείρημα και γίνεται διευθυντής διαχείρισης της κρουαζιέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία.

Το νέο πρόγραμμα της κρουαζιέρας θα πωλείται μόνο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και μάλλον θα προστεθούν περισσότερα πλοία στον στόλο των τριών πλοίων.

«Αυτό είναι μόνο η αρχή για μας», είπε.

«Η Tui είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες και πίστευε ότι οι πελάτες θα είναι κοινοί και της Tui και της Marella Cruises, που επιθυμούν να δοκιμάσουν μια κρουαζιέρα ποταμών, καθώς και για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ποτάμια και που δεν είχαν ταξιδέψει στο παρελθόν με τη Tui».

Ο Hackney δήλωσε ότι πίστευε ότι οι άνθρωποι θα προσελκύονται από τη φήμη της Tui για την ποιότητα και την ευελιξία της.

Η Tui αγόρασε τα πλοία από τις εταιρίες Werner-Tours και Reisebüro Mittelthurgau Fluss, οι οποίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν τα πλοία μέχρι τον Οκτώβριο και έπειτα θα αναλάβει η Tui.

Τα πλοία θα επανατοποθετηθούν και θα μετονομαστούν σε Tui Maya, Tui Isla και Tui Skyla – τα ονόματα έχουν επιλεγεί λόγω της στενής τους σύνδεσης με το νερό και τα ποτάμια, δήλωσε ο Hackney.

Οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν την προσθήκη μιας δεύτερης γραμμής που θα σερβίρει καφέ την ημέρα και κοκτέιλ τη νύχτα. Άλλες εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν τρία εστιατόρια: μια κύρια τραπεζαρία, έναν άλλον χώρο τραπεζαρίας και ένα υπαίθριο εστιατόριο με μπάρμπεκιου.

Κάθε σκάφος θα έχει ένα υπαίθριο χώρο όπου οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, που θα μετατραπεί σε χώρο με ελαφριά ψυχαγωγία.

Τα πλοία θα έχουν επίσης ένα μικρό χώρο σπα και υδρομασάζ.

Μεταξύ των 75 και 80 καμπινών θα είναι διαθέσιμες – η κανονική, το «ανώτερο» δωμάτιο και η σουίτα – και στα τρία σκάφη.

Η Tui αναμένει ότι οι ποτάμιες κρουαζιέρες θα αγοράζονται από τους τουρίστες, απευθείας από την ιστοσελίδα της, μέσω του δικού της δικτύου καταστημάτων και μέσω των συνεργατών της. ΠΗΓΗ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ