HomeHL-9Φονικό στο Αμάρι: Τί ισχυρίστηκαν τα δύο αδέλφια

Φονικό στο Αμάρι: Τί ισχυρίστηκαν τα δύο αδέλφια

Πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους – Ποιες κατηγορίες τους βαρύνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρίου στο Ρέθυμνο μετά τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Χθες, σε κλίμα οδύνης αλλά και οργής, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αποχαιρέτησαν τον άτυχο 63χρονο.

egklhma-amari

Στο μεταξύ, αργά το μεσημέρι ο μεγαλύτερος αδελφός του 24χρονου νεαρού που είχε συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου, επικοινώνησε με τις αρχές που τον αναζητούσαν υποδεικνύοντας το σημείο όπου βρίσκεται.

Στη συνέχεια μετά τη σύλληψή του, τόσο ο ίδιος όσο και ο μικρότερος αδελφός οδηγήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Σε βάρος του 24χρονου απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού που βρισκόταν μαζί με το θύμα. Στον 25χρονο αδελφό του ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πληροφορίες φέρουν τον 24χρονο να ομολόγησε την πράξη του. Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως είχε προηγηθεί συμπλοκή στη διάρκεια της οποίας η ζωή του απειλήθηκε από το θύμα με αποτέλεσμα να πυροβολήσει εναντίον του. Αντίθετα, ο μεγαλύτερος αδελφός του αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του.

Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν, πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση