HomeHL-9Ζητά παρέμβαση της αστυνομίας για την κακοποίηση σκυλιών στην Γέργερη

Ζητά παρέμβαση της αστυνομίας για την κακοποίηση σκυλιών στην Γέργερη

Με αφορμή δύο ακραία περιστατικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρέμβαση της αστυνομίας για τα εγκλήματα κατά των σκυλιών που σημειώνονται στην Γέργερη ζητά με επιστολή της προς την ΓΔΑΠ Κρήτης η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Αφορμή έχουν σταθεί δύο ακραία περιστατικά που σημειώθηκαν στην περιοχή στα οποία πρωταγωνιστεί ένας συγκεκριμένος άνδρας.

Το πρώτο σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο όταν ο δράστης πυροβόλησε ένα σκυλί τραυματίζοντας και έναν μαθητή στην περιοχή του σχολείου.

Το δεύτερο καταγράφηκε πριν στις 19 Σεπτεμβρίου όταν ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε σε φούρνο μία σκυλίτσα με τα εννέα της κουτάβια σε φούρνο ανάβοντας φωτιά.

«Επιτέλους ας γίνει σε βάθος σοβαρή έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί ο-οι κατά συρροή δράστης-ες που είναι γνωστός-οι στο χωριό ,αλλά μήνες τώρα δεν εντοπίστηκε-αν.

Η κακοποίηση ζώων ας μην ξεχνάμε ότι έχει καταχωρηθεί τον περασμένο χρόνο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια της σχετικής Ημερίδας με παρουσία αμερικανών εισαγγελέων κ αστυνομικών  ,ως ο προθάλαμος για εγκληματικότητα κατά ανθρώπων .Όπως επίσης ‘’Η κακοποίηση των ζώων ‘’  ήταν το θέμα της Ημερίδας της ΕΛ.ΑΣ την 20.9.18 στο Πολεμικό Μουσείο με πρωτοβουλία του Αρχηγού», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση