HomeΚΡΗΤΗΟι Μοίρες αποκτούν Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ

Οι Μοίρες αποκτούν Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ

Την Κυριακή τα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας της ομάδας του Κ.Ο.Π.Α. Μοιρών, το Δίκτυο Αλκοολογίας Κρήτης πραγματοποιεί εγκαίνια την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας.

Το Δίκτυο Αλκοολογίας αποτελείται από το Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με προβλήματα από το Αλκοόλ «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ», το Αλκοολογικό Ιατρείο ΠαΓΝΗ, τις ομάδες αυτοβοήθειας Κ.Ο.Π.Α.  (Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Αλκοολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σκοπός της λειτουργίας του Κ.Ο.Π.Α. Μοιρών, όπως και ολόκληρου του Δικτύου Αλκοολογίας, είναι η πρόληψη και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με την κατανάλωση αλκοόλ στην Κρήτη.

Το Κ.Ο.Π.Α. Μοιρών θα αποτελέσει τη δεύτερη κοινότητα οικογενειών για το αλκοόλ που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς και την ενδέκατη ομάδα στην Κρήτη (Αγία Βαρβάρα, Ασήμι, Σχοινιάς, Γάζι, 4 στην πόλη Ηρακλείου, Ρέθυμνο, Κουτσουράς Λασηθίου).

Η ομάδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση, από έναν εκπαιδευμένο εθελοντή (Υπηρέτη – Δάσκαλο), κάθε Πέμπτη στις 20:00, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας, υποστηρίζοντας τις οικογένειες, της ευρύτερης περιοχής της Μεσσαράς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει παρέχονται δωρεάν, με σεβασμό στο απόρρητο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση