HomeHL-9Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκαν εκπρόσωποι των αστυνομικών του Ηρακλείου

Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκαν εκπρόσωποι των αστυνομικών του Ηρακλείου

Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαρκογιαννάκης παρουσία του Προϊστάμενου Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Ανδρέα Δασκαλάκη και του Μέλους του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Μανούσου Γιανναδάκη, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών του Ηρακλείου μετέφεραν τα προβλήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου με κυριότερα την υποστελέχωση των Υπηρεσιών , την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής , την καθαριότητα των κτιρίων που στεγάζουν τις Αστυνομικές Υπηρεσίες αλλά και την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών καθώς η νέα τουριστική περίοδος πλησιάζει.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του αναφέρθηκαν διαβεβαίωσε ότι το Αρχηγείο κινείται με γνώμονα την επίλυσή τους στα πλαίσια του δυνατού και ότι στην επικείμενη επίσκεψή του στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί εκτενέστερη συνάντηση με στόχο τον αναλυτικότερο προσδιορισμό αυτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση