HomeΚΡΗΤΗΟ Λ. Αυγενάκης “ξεδιπλώνει” το πρόγραμμα της ΝΔ για το ν. Ηρακλείου

Ο Λ. Αυγενάκης “ξεδιπλώνει” το πρόγραμμα της ΝΔ για το ν. Ηρακλείου

Με σύνθημα «η αλλαγή που αξίζουμε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε σύνθημα «η αλλαγή που αξίζουμε» και με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η καμπάνια του Γραμματέα του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και μαζί με αυτή και οι καινοτόμες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες ο Ηρακλειώτης Γραμματέας “ξεδιπλώνει” το πρόγραμμά του και το πρόγραμμα της ΝΔ για το ν. Ηρακλείου.

img_1583

Μάλιστα, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εκδηλώσεις για την Παιδεία στο Ηράκλειο, τον Πρωτογενή Τομέα στον Πύργο, την Υγεία στη Βιάννο και την Πέμπτη 7 Μαρτίου προγραμματίζονται εκδηλώσεις με θέμα “Τροχαία Ατυχήματα – Εξαρτήσεις και Αλκοόλ: Τα αγκάθια για τη νέα γενιά” σε Γέργερη και Νέα Αλικαρνασσό.

img_1582

Ασφαλώς, ο νομός Ηρακλείου παραμένει ένα μεγάλο στοίχημα για τη ΝΔ, τόσο σε επίπεδο ευρωεκλογών αλλά και για την κάλπη των εθνικών εκλογών, την ώρα μάλιστα που τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στις …αυτοδιοικητικές μάχες με κύρια αυτή του Δήμου Ηρακλείου.

Παρόλα αυτά η κινητοποίηση του γαλάζιου μηχανισμού είναι μεγάλη και πρωτοφανής. Την επόμενη εβδομάδα παρουσιάζεται ένα σχέδιο που φέρει την υπογραφή του Γραμματέα του κόμματος Λ. Αυγενάκη για την ενεργοποίηση όλου του μηχανισμού βάζοντας στην πρώτη γραμμή των … μαχών, όλα τα κομματικά στελέχη (βουλευτές, τοπικά στελέχη κ.ο.κ).

img_1581

Τώρα, πως τα καταφέρνει να είναι στο Ηράκλειο σε εκδηλώσεις και γεγονότα που διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες του, πως «τρέχει όλο το κόμμα σε όλη τη χώρα» και καταφέρνει παράλληλα να βρίσκεται και στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δεκάδες δραστηριότητες και περιοδείες, όπως χθες στο Βόλο, μόνο… εκείνος ξέρει.

img_1580

Διαφήμιση
Διαφήμιση