Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Σητείας, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, μετά την οικογενειακή τραγωδία, που διαδραματίστηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα μία 32χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου του  συζύγου της.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως συμβασιούχος στο τμήμα πρασίνου του δήμου, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ξεψύχησε, μετά το στραγγαλισμό από τον σύζυγο της κατά τη διάρκεια ενός ακόμη καβγά του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα προβληματισμό προκαλούν οι μαρτυρίες συγγενικών προσώπων του θύματος, που κάνουν λόγο ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι καβγάδιζε έντονα, αφού οι καβγάδες τους ήταν συνεχείς και γι’αυτό η άτυχη 32χρονη το τελευταίο διάστημα είχε εγκαταλείψει το σπίτι, όπου διέμενε με το δράστη και είχε μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τα παιδιά της.

Εξάλλου η οικογένεια της είχε καταγγείλει τον 39χρονο παλαιότερα στις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης, όταν η ίδια είχε μείνει μόνη της μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Τότε και ενώ καβγάδιζαν, ο 39χρονος την έπιασε από το λαιμό, την έσφιξε δυνατά και η άτυχη κοπέλα ξεψύχησε.

Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αρχές και ομολόγησε την πράξη του, ενώ την άτυχη μητέρα βρήκε ο αδελφός της.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς, δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει, αλλά πάνω στον καβγά την έπιασε και την έσφιξε στο λαιμό.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση