HomeΚΡΗΤΗΟι τρίτεκνοι του Ηρακλείου πήγαν εκδρομή στο Ρέθυμνο

Οι τρίτεκνοι του Ηρακλείου πήγαν εκδρομή στο Ρέθυμνο

Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα του συλλόγου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικράτησε τις προηγούμενες μέρες στην Κρήτη, δυο λεωφορεία με μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων  Νομού Ηρακλείου πραγματοποίησαν μια όμορφη εκδρομή στο Νομό Ρεθύμνου.

Οι τρίτεκνοι επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό Μουσείο Ελεύθερνας, το ιστορικό Αρκάδι, το γραφικό χωριό Μαργαρίτες και το πανέμορφο φαράγγι του Αγίου Αντωνίου στον Πατσό.

Ήταν μια εκδρομή, στην οποία οι μετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να συζητήσουν για τα θέματα του Συλλόγου. Αρωγός για την πραγματοποίηση της εκδρομής ήταν ο κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης και μέλος του Συλλόγου Τριτεκνων που παραχώρησε τα λεωφορεία για τη μεταφορά των τριτέκνων.

«Ο Σύλλογος Τριτέκνων του Νομού Ηρακλείου μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει στοχεύει στη στήριξη, όχι μόνο των μελών του, αλλά και όλης της κοινωνίας.

Μια σειρά από ενέργειες που θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα, μέσα και από την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων του Συλλόγου, αλλά και την εφαρμογή ενός σχεδιασμού που θα υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Αχλαδιανάκης, πρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση