HomeΚΡΗΤΗΠροβληματισμός για το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Προβληματισμός για το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια

Ανοιχτή συζήτηση στις Μοίρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευρεία συνάντηση διοργανώνεται αύριο το απόγευμα στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες με θέμα τις επερχόμενες αλλαγές στο Λύκειο και τις αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στη σύσκεψη των φορέων θα συμμετάσχει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Φαιστού, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Φαιστού ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των μαθητών του ΓΕΛ Τυμπακίου και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Τυμπακίου και συμμετέχουμε  στη σύσκεψη- συζήτηση για το νομοσχέδιο για το Λύκειο και το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απρίλη στις 7.30 το απόγευμα στο Πολύκεντρο του δήμου Φαιστού στις Μοίρες.

Στη σύσκεψη – συζήτηση θα παρευρεθεί και η πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης  και μέλος του Δ.Σ της ΑΣΓΜΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας), Μπιτσάκη Τζένη.

Οι διοργανωτές απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Φαιστού και της ευρύτερης περιοχής.

Και το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Φαιστού απευθυνόμαστε στους γονείς-μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Φαιστού και καλούμε να συμμετέχουν μαζικά στη σύσκεψη με θέμα το απαράδεκτο νομοσχέδιο που κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό εξεταστικό κέντρο το σχολείο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση