HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτα Ανώγεια οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας»

Στα Ανώγεια οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας»

Άκουσαν τα προβλήματα των πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή των κατοίκων των Ανωγείων στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ρεθύμνου του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» κατά την επίσκεψη τους το Σάββατο. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα των πολιτών στην βόλτα που έκαναν στο χωριό και στις συζητήσεις που είχαν μαζί τους.
anogia5
Η συνάντηση που ακολούθησε στο δημαρχείο και η συζήτηση που είχαν με τη δημοτική αρχή αλλά και τους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική με μία καταγραφή των αναγκών και των προτεραιοτήτων σε έργα και δράσεις με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Εκτενή συζήτηση έγινε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κτηνοτροφικός κλάδος που αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας των κατοίκων του ορεινού δήμου.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης ήταν τα γραφεία του ΑΚΟΜΜ όπου ενημερώθηκαν για τα αναπτυξιακά προγράμματα που υλοποιεί ο Οργανισμός όχι μόνο για το δήμο Ανωγείων αλλά και για ολόκληρο τον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη.

Η επίσκεψη στα Ανώγεια έκλεισε με τη συμμετοχή των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στα Υακίνθεια που φέτος είναι αφιερωμένα στη Μητέρα.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» θα επισκεφτούν τον δήμο Μυλοποτάμου. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 το απόγευμα από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή αλλά και με υποψηφίους δημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο Πέραμα στο δημαρχείο στις 17.30.

Θα ακολουθήσει βόλτα των υποψηφίων στο Πέραμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση