HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας

Συνεχίζει τις επισκέψεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι μπορεί!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου στο Γάζι επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας με υποψηφίους του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι μπορεί!». Συνομίλησε με αθλούμενους και προσωπικό για τη λειτουργία της δομής, το έργο, τα δεδομένα και τις ανάγκες.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Στο Δημοτικό Γυμναστήριο στο Γάζι, το προσωπικό δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες άθλησης εκατοντάδων συνδημοτών μας. Δεν είναι απλά θέμα υγείας. Είναι ολιστικό ζήτημα κοινωνικής πολιτικής. Η άθληση ως ανάχωμα στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Άνθρωποι, που καθώς εκγυμνάζουν το σώμα, κοινωνικοποιούνται, συμμετέχουν, δε νιώθουν μόνοι.

Η δομή, που χάρη στη φιλοτιμία του προσωπικού επιτελεί καθημερινά σπουδαίο έργο, πίσω από τη βιτρίνα κρύβει ελλείψεις. Χρειάζεται στήριξη με ένα ιδιόκτητο χώρο που θα καλύπτει πολλαπλές ανάγκες και δραστηριότητες. Χρειάζεται ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και ένταξη σε προγράμματα άθλησης για όλους. Κυρίως όμως χρειάζεται να ακουστεί η φωνή προπονητών και αθλουμένων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση