HomeΕΚΛΟΓΕΣΠεριοδεία Μανώλη Ντουντουλάκη σε χωριά του Πλατανιά

Περιοδεία Μανώλη Ντουντουλάκη σε χωριά του Πλατανιά

Συνομίλησε με κατοίκους και κατέγραψε τα προβλήματα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε χωριά του δήμου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από κλιμάκιο Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων της Ανεξάρτητης Κίνησης «Νέα Εποχή» πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 13 Μαΐου, περιοδεία σε τοπικές κοινότητες.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα χωριά Βλαχερωνίτισσα, Ξαμουδοχώρι, Κυπάρισσος και Κοντομαρί όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και να καταγράψουν τα προβλήματα των περιοχών.
60306441_419726652191888_7725269310658052096_n
Οι δημότες έστειλαν το δικό τους μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στον συνδυασμό «Νέα Εποχή» υποδεχόμενοι με θέρμη τον Υποψήφιο Δήμαρχο.

Ο κ.Ντουντουλάκης τους υποσχέθηκε βελτίωση της καθημερινότητάς τους τονίζοντας ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός θα είναι πάντα ο άνθρωπος. «Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών μας, για τις ανάγκες τις δικές σας» τόνισε, ενώ συμπληρώνοντας επεσήμανε ότι «Τόσο εγώ όσο και η ομάδα του συνδυασμού μας, είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας και για το Δήμο μας. Επιτέλους να βάλουμε μια κόκκινη γραμμή στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Το πρόγραμμά μας, ξεκινά με τη δέσμευση, ότι ο αγώνας μας για την επίλυση των προβλημάτων, μικρών και μεγάλων όλων των περιοχών και του μικρότερου χωριού, θα είναι καθημερινός και ασυμβίβαστος».
60414891_314955312765126_8448329241078005760_n
Επίσης σήμερα το πρωί έγινε επίσκεψη κλιμακίου του συνδυασμού μας στο Πατελάρι όπου ο επικεφαλής κ.Ντουντουλάκης μαζί με Συμβούλους της παράταξης συζήτησαν με τους δημότες μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν. Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα που πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα από την επόμενη ημέρα κιόλας των εκλογών. Όπως η εκπόνηση άρτιων μελετών σύμφωνα με τα τεχνικά δελτία απογραφής των καταστροφών από τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου, ειδική μελέτη αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας, αλλά και η διεκδίκηση αποζημίωσης των ζωικού-φυτικού-επιχειρηματικού κεφαλαίου από την Ε.Ε.

Σήμερα οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε Μεσκλά, Φουρνέ, Αλικιανό και Βατόλακκο.

Τέλος επισημαίνεται ότι το Σάββατο 18/5/2019, και ώρα 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ανεξάρτητης Κίνησης Πλατανιά «Νέα Εποχή» που βρίσκεται στο Γεράνι, ενώ παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση