HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Δήμο Αμαρίου

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον Δήμο Αμαρίου

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος περιφερειάρχη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει να τρέχει με μεγάλες ταχύτητες για να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους

Σήμερα από νωρίς βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στον Δ. Αμαρίου όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Παντελή Μουρτζανό. Στη συνέχεια έκανε στάσεις στον Πατσό, στην Παντάνασσα, στους Βολιώνες, στους Απόστολους, στην Αγία Φωτεινή, στο Μοναστηράκι, στο Αμάρι, στον Μέρωνα,  στο Γερακάρι, στις Βρύσσες και στο Άνω Μέρος.  Από το απόγευμα επισκέπτεται τον Αγ. Ιωάννη, τη Λοχριά, τον Πλάτανο, το Αποδούλο, την Νίθαυρη, τις Κουρούτες, τον Φουρφουρά, το Βυζάρι, και τα Πλατάνια.

«Παντού συναντώ το ίδιο κλίμα. Αγωνία για το που πάει το νησί μας. Για τα έργα που δεν προχωρούν. Τις ευκαιρίες που χάνονται. Την ανάπτυξη που δεν λέει να έρθει. Γιατί με όποιους μιλήσαμε, από όλους είδαμε την ίδια ανησυχία και απογοήτευση για το μέλλον. Και στο τέλος της συζήτησής μας, την ίδια ελπίδα ότι επιτέλους κάτι μπορεί να αλλάξει. Κάνω αγώνα δρόμου γιατί αυτό σημαίνει Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το έχω πει πολλές φορές ότι η θέση μου θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μου, στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές, στα πιο απομακρυσμένα χωριά. Φιλοσοφία όλων μας στον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά!» είναι να μην κρυβόμαστε πίσω από γραφεία, αλλά να είμαστε κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματα τους, χωρίς ωράριο, από το πρωί έως το βράδυ, δίχως σταματημό» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση