Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη χθες για την υπόθεση της ληστείας σε βάρος 41χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου του ΟΠΑΠ που είχε σημειωθεί πέρυσι τον Μάρτιο, με λεία περίπου 20.000 ευρώ.

Οι διωκτικές αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση εδώ και μήνες, οδηγήθηκαν στον συλληφθέντα, ο οποίος να σημειωθεί είναι συγχωριανός του θύματος της ληστείας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν προκύψει από τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της ληστείας και επιπλέον ισχυρίζεται ότι μπορεί να παρουσιάσει άλλοθι στις αρχές επικαλούμενος τη μαρτυρία ανθρώπων που βρισκόταν μαζί του στον ίδιο χώρο τη στιγμή που γινόταν η ένοπλη ληστεία.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου, μετά τη σύλληψή του, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία είχε γίνει την 1η Μαρτίου 2018 στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Γαζίου – Κρουσώνα, όπου και κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο 41χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ έχοντας μαζί του και τις εισπράξεις της ημέρας.

Ξαφνικά, ένα αγροτικό όχημα του έκλεισε τον δρόμο και δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και υπό την απειλή όπλου κατάφεραν να του αποσπάσουν τα χρήματα και να τραπούν σε φυγή. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του δεύτερου ατόμου που ενεπλάκη στην υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση