Ελεύθερος με… όρους αφέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο 30χρονος άνδρας που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία σε βάρος ενός ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Κρουσώνα με λεία 20.000 ευρώ.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και απολογήθηκε για τα όσα τον κατηγορούν.

Από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί κάθε συμμετοχή του στην ένοπλη ληστεία ενώ στο πλευρό του σήμερα βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς του που υποστήριζαν την αθωότητά του.

Μάλιστα ο ίδιος, ισχυρίστηκε ότι μπορεί να παρουσιάσει άλλοθι στις αρχές επικαλούμενος τη μαρτυρία ανθρώπων που βρισκόταν μαζί του στον ίδιο χώρο τη στιγμή που γινόταν η ένοπλη ληστεία.

Μετά τα όσα ανέφερε στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους: απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία είχε γίνει την 1η Μαρτίου 2018 στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Γαζίου – Κρουσώνα, όπου και κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο 41χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ έχοντας μαζί του και τις εισπράξεις της ημέρας.

Ξαφνικά, ένα αγροτικό όχημα του έκλεισε τον δρόμο και δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και υπό την απειλή όπλου κατάφεραν να του αποσπάσουν τα χρήματα και να τραπούν σε φυγή. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του δεύτερου ατόμου που ενεπλάκη στην υπόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση