Τρεις πολιτικοί αρχηγοί, εκτός απροόπτου, θα βρίσκονται τη Δευτέρα στο Ηράκλειο και το Αρκαλοχώρι, αντίστοιχα. Στο Ηράκλειο θα μιλήσει σε προγραμματισμένη συγκέντρωση του ΜέΡΑ25 ο Γιάνης Βαρουφάκης και στο Αρκαλοχώρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ενώ κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κι ενώ για τον Γ. Βαρουφάκη και τη Φ. Γεννηματά έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις για την κάθοδό τους στο Ηράκλειο, από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έλευση του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι την ίδια ημέρα διεξάγεται η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραστεί.

Ωστόσο, εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος σχετικά με τις λεπτομέρειες του προγράμματος του πρωθυπουργού.

Μέχρι στιγμής, αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι στις προθέσεις του επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβανόταν σειρά επαφών του πρωθυπουργού με εκπροσώπους φορέων και αρχών με την κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιείται στις 8:30 το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας.

tsipras

Σε Χανιά και Ηράκλειο η Φ. Γεννηματά

Επίσκεψη στα Χανιά θα πραγματοποιήσει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Το πρωί της Δευτέρας η κ. Γεννηματά θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης των Χανίων και το απόγευμα θα έρθει στο Ηράκλειο καθώς θα είναι ομιλήτρια στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

gennhmata-kpe-708

Στα Χανιά την Κυριακή, τη Δευτέρα στο Ηράκλειο ο Γιάνης Βαρουφάκης

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσεις δύο κεντρικές προεκλογικές ομιλίες πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές της κίνησης σε Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Η ομιλία του στα Χανιά θα γίνει στις 8:30 μ.μ. στο Ενετικό Λιμάνι, ενώ την ίδια ώρα τη Δευτέρα 1η Ιουλίου θα μιλήσει στο Ηράκλειο στην Πλατεία Κορνάρου.

varoufakhs

Διαφήμιση
Διαφήμιση