HomeHL-9Προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για βροχές και καταιγίδες

Προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για βροχές και καταιγίδες

Εφιστά την προσοχή των ιδιοκτητών μικρών σκαφών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για επικείμενη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου τους ιδιοκτήτες των μικρών σκαφών που ελλιμενίζονται στην περιοχή της ευθύνης του.

Στη σχετική ανακοίνωση το Λιμεναρχείο Ηρακλείου επισημαίνει ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα στην Κρήτη αναμένονται από το απόγευμα και μετά, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές – βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί εντάσεως έως και 5 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Με την ίδια ανακοίνωση το Λιμεναρχείο Ηρακλείου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στις περιοχές ευθύνης του να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Επίσης, γνωστοποιεί ότι έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό του και τα διαθέσιμα πλωτά και χερσαία μέσα προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα ενδεχόμενα περιστατικά παροχής βοήθειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση