Έξι φωτιές καταγράφηκαν σε μία μόλις ημέρα στην Κρήτη με την πυροσβεστική να… τρέχει παρά τις βροχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η μεγαλύτερη πυρκαγιά σημειώθηκε στις 12.32 το μεσημέρι στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή Δρακονα προς Θέρισο.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 10 πυροσβέστες που λίγες ώρες μετά την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο. Ωστόσο οι φλόγες έκαναν στάχτη 7 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

Πέντε ακόμα πυρκαγιές

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι πυρκαγιά εκδηλώνεται σε πρανές οδού στο Μελιδοχώρι του Πύργου κινητοποιώντας την πυροσβεστική που έσπευσε με ένα όχημα και δύο υπαλλήλους.

Στις 4 το απόγευμα ένα οικόπεδο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Τσιαλαριά Σούδας με πέντε πυροσβέστες να επιχειρούν στο σημείο.

Την ίδια στιγμή, φωτιά εκδηλώθηκε σε πρανές οδού στη Λιγόρτυνος του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων με δύο πυροσβέστες να την θέτουν υπό πλήρη έλεγχο.

Λίγα λεπτά αργότερα, νέα φωτιά ξεσπά στα Αγγελιανά Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο όπου έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις πυροσβέστες.

Τέλος, στις 11.30 το βράδυ στις Μουρνιές Χανίων εκδηλώνεται πυρκαγιά στο πρανές της οδού Παν. Στρατουδάκη στις Μουρνιές όπου επιχείρησαν έξι πυροσβέστες.

Για όλα τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμημα της Πυροσβεστικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση