HomeΚΡΗΤΗΑξιωματικός πλέον της ΕΛ.ΑΣ. ο Γιάννης Καργιωτάκης

Αξιωματικός πλέον της ΕΛ.ΑΣ. ο Γιάννης Καργιωτάκης

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως αξιωματικός θα υπηρετεί πλέον στην Ελληνική Αστυνομία ο Γιάννης Καργιωτάκης.
Ο αθλητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» εξαιτίας των υψηλών επιδόσεων και Παγκόσμιων διακρίσεών του στο άθλημα της Πάλης προήχθη αναδρομικά από το 2018 στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’.
Υπενθυμίζεται ότι έχει αναδειχθεί 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο 2019 και 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2018.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. (πολιτική και φυσική) που αναγνωρίζει κι επιβραβεύει τον κόπο των πρωταθλητών που έχει στους κόλπους της και που μέσω της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε υψηλό πρωταθλητισμό και να τιμάμε την χώρα μας, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νομικό μου σύμβουλο κ.Φρατζή Βασίλειο για τις ενέργειες και την συνεχή επικοινωνία που είχαμε αυτό τον καιρό.
Και τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως το άθλημα της πάλης και μερικοί άνθρωποί του που τους γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια είναι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες που έχω σήμερα στην ζωή μου και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους ανθρώπους είναι κι ο προπονητής μου, παιδαγωγός, «πατέρας» και φίλος μου, που μ’ αυτόν ανδρώθηκα πάνω στις παλαίστρες μαθαίνοντας το άθλημα κι ο λόγος φυσικά για τον κ.Παράσχο Δεσκουλίδη.», δήλωσε ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και Παγκόσμιος πρωταθλητής της Πάλης Γιάννης Καργιωτάκης.

Ενώ ο Παράσχος Δεσκουλίδης εμφανώς συγκινημένος ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρα υπερήφανος που βλέπω ν’ ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι επιτυχίες του Γιάννη, του οποίου το ήθος, η εργατικότητα και η θέληση, αποτελούν πρότυπο για τα νέα παιδιά και τους νέους αθλητές.
Ο Γιάννης δούλεψε σκληρά από πολύ μικρός και τίποτα δεν του χαρίστηκε. Είναι άνθρωπος που «δεν επαναπαύεται στις δάφνες του», συνεχίζει την ανέλιξή του τόσο αθλητικά όσο και επαγγελματικά και έχουμε να περιμένουμε κι άλλες επιτυχίες.»

Ο Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» συγχαίρει τον αθλητή του Γιάννη Καργιωτάκη και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην συνέχεια της αθλητικής κι επαγγελματικής του πορείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση