HomeHL-TOPΑυτές είναι οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο

Αυτές είναι οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο

Για όλη τη βδομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι και την προσεχή βδομάδα οι διακοπές ρεύματος και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά ανά νομό και ημέρα τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 4 Μαΐου

Από 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Καμηλάρι στην περιοχή του δρόμου προς ταβέρνα Κελάρι, στη περιοχή Αφραθιάς και στον οικισμό Καλαμάκι και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Μάταλα του Δ.Φαιστού, στην περιοχή του ξενοδοχείου Europa.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Σίβα Δ.Φαιστού, στην περιοχή της πλατείας του χωριού και της οικίας Παπαδάκη Άρτεμης στο δρόμο προς Λύσταρο.

Τρίτη 5 Μαΐου

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα Σταυράκια στην περιοχές του κέντρου του χωριού, του νεκροταφείου, του ελαιουργείου Παπαδάκη, της οικίας Καλοκοίρη και στο χωριό Πετροκέφαλο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στο Μασταμπά, στις οδούς Παλαιοκάππα από την οδό Α.Παπανδρέου έως την οδό Ικτίνου, Υψηλάντου από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Παλαιοκάππα, Αντιοχείας από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Δρυμιτινού, Κονδυλάκη από την οδό Αντιοχείας έως την οδό Υψηλάντου και στην οδό Στράβωνος από την οδό Υψηλάντου έως την οδό Κονδυλάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Βούτες στις περιοχές, της εισόδου του χωριού, στο πρατήριο υγρών καυσίμων, του κέντρου των Βουτών, του Γηπέδου, της δεξαμενής Βουτών, της εξόδου του χωριού στο ελαιουργείο, των οικιών Φραντζεσκάκη μετά τις Βούτες στη διακλάδωση προς Πετροκεφάλι και του χοιροστασίου Αλογδιανάκη.

Τετάρτη 6 Μαΐου

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νύβριτος, Στο Ζαρό στην περιοχή της επιχειρήσεων Σαριδάκη και Αλμπαντάκη του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, του αναψυκτηρίου Ζαρού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πανασσός.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Μητρόπολη Δ.Γόρτυνας, στο κέντρο του χωριού, στην περιοχή του οικίας Γκιαουράκη Νικόλαου.

Πέμπτη 7 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Θέρισσο στις οδούς Αστερουσίων από την οδό Παυσανίου έως τη οδό Θενών, Θενών από την οδό Αστερουσίων μέχρι την Αυλώνος, Ρηζινίας από την οδό Χαλκηδώνος έως την οδό Λασαίας, Λασαίας από την οδό Αστερουσίων μέχρι την οδό Ρηζινίας, Αυλώνος από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Χαλκηδώνος.Επίσης στις οδούς Άρβης και Ηλέκτρας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ.Χερσονήσου στο χωριό Αβδού, στις περιοχές του αρδευτικού Κανάκη, του ελαιουργείου Κοντογιάννη και στο χωριό Σφενδύλι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή έναντι ταβέρνας Γωννιανού, προς τους Ι.Ν. Πίστης, Σοφίας και Αγ.Αντωνίου.

Παρασκευή 8 Μαΐου

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή από το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου έως το κέντρο Αρκαλοχωρίου και στην περιοχή του s.m.ΟΛΑ.

Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πλακιώτισσα, στην περιοχή των αρδευτικών Κουτεντάκη, Ανδρεαδάκη και Χαλκιαδάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Ζήντα του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση